Вероятно политическият лидер е първият секретар на комунистическата партия -

...
Вероятно политическият лидер е първият секретар на комунистическата партия -
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Санкциите от САЩ са знак преди извънредните избори у нас

Вероятно политическият водач е първият секретар на комунистическата партия - от въпросните диалози по телефона, които прокуратурата изнесе. С този акт се демонстрира, че хора, които стоят в профил с благосъстоянието си, са досегаеми. Това разяснява Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията по БТВ във връзка със глобите по линия на закона " Магнитски " оповестени от Министерството на финансите на Съединени американски щати.

Идеи за сходни наказания в службите и дипломацията на Съединени американски щати против български жители имаше още през 2005 година, добави той.

Безлов дефинира протичащото се като атомна алтернатива и знак преди изключителните избори у нас. " Световната банкова система е обвързвана, тъй че е доста мъчно да извършите прехвърляния без американски банки и техни репортери. Това, което се случва, прави извънредно мъчно икономическото бъдеще освен на забърканите хора и техните компании, само че и на фамилиите им ", добави той.

Това е доста забавна, тежка и решителна стъпка на Съединените щати, акцентира Тихомир Безлов.

" Двете огромни фигури, които са наранени - господин Божков и господин Пеевски, бяха доста остаряла тематика. Но бих споделил, че описът е доста по-дълъг. Въпросът е тези хора да не вземат участие по същия метод в идващите раздавания на картите. Това е знак, тъй като предстоят избори ", уточни анализаторът.

" Дава се видимост на българското нарушение на разпоредбите и се демонстрира, че това може да има последствия. Това не се е случвало в Източна Европа и Европейския съюз ", добави той.

Ще бъде забавно, тъй като съдът сподели, че партията на Божков може да се записва и да взе участие на изборите, уточни още Безлов.

" Бих споделил, че това е много уравновесено и симетрично изпитание в политически проект. Американците се пробват да насочат обръщение за бъдещите дейности на стопански мощните хора ", съобщи той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР