Вероятно най-известната синоптичка в България Натали Трифонова все още не

...
Вероятно най-известната синоптичка в България Натали Трифонова все още не
Коментари Харесай

Натали Трифонова разкри тайни за връзката й със Слави


Вероятно най-известната синоптичка в България Натали Трифонова към момента не може да открие любовта в живота си, макар не дребното й опити. Един от най-известните, с които е имала връзка е точно топ-шоуменът и политик неотдавна Слави Трифонов.

По една или друга причина към Натали, която главно подчертава и демонстрира дългите си крайници не стопират да кръжат клюки за връзките й с разнообразни известни лица, като спортисти, политици, предприемачи и други.

Въпреки спряганата сериозна численост тя продължава да е сама и да не е разкрила индивида на нейния живот.

Тя наскоро споделила с сътрудници, че не й остава никакво време за отмора от работата, защото е непрекъснато на работа. Разбира се многочислените й участия във всевъзможен вид излъчвания не се гледат с положително око от другите водещи и те не са изпитали огромно страдание за неналичието й на време.

Мнозина помнят навлизането на Натали в малкия екран и това става не без помощта на Слави Трифонов и неговото предаване. Тогава едвам на 19 години тя се явява на конкурс за танци, проведен от Дългия. Облечена много провокативно тя съумява да се хареса на Слави, който й прави похвали. Запознати настояват, че тогава тя му е била държанка и точно това е помогнало за израстването й в кариерата.

Самата Натали изрично отхвърля и твърди, че Слави не е неин вид.

Източник: blitz.bg







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР