Вероятно Натали Трифонова ще спечели Денсинг старс.Образът, който си е

...
Вероятно Натали Трифонова ще спечели Денсинг старс.Образът, който си е
Коментари Харесай

Запис на Натали Трифонова от 2015 година изуми България

Вероятно Натали Трифонова ще завоюва " Денсинг старс ".

Образът, който си е основала е неотменно обвързван с нейната руса и дълга коса и дълги крайници.

Вероятно мнозина си показват, че на 23 години бижуто в прогнозата за времето на Би Ти Ви – Натали Трифонова, е била още по-красива и секси занапред, само че не е тъкмо по този начин.

Оказва се, че при започване на кариерата си засуканата русокоска е изглеждала много нормално, а и не е била русокоска. И въпреки някои да я набедиха, че си е правила пластична интервенция, се оказа, че всичко е въпрос на грим и багра за коса, написа Уикенд.

Стартът на тв кариерата на Трифонова е в несъществуващата към този момент ТВ7, където я взимат за водеща на прогнозата за времето, а в интернет и до през днешния ден е непокътнат запис от 2015 година, в който се вижда, че е била много хубаво, стройно и лъчезарно момиче, само че с много по-обикновено лъчение в съпоставяне със в този момент.

Актуалната й визия е много сексапилна и кара мъжете да си губят мозъка по нея, а дамите й завиждат и се чудят какъв минус да й намерят, единствено най-обективните признават, че е една от най-красивите дами в родния ефир.

Несъмнено има разлика във типа й отпреди 9 години в ТВ7 и метода, по който наподобява през днешния ден, само че тя не се дължи на пластични интервенции, а на надалеч по-кадящи способи, до които имат достъп множеството дами – руса багра за коса, грим, подчертаващ естествения й съблазън, секси дрешки и несъмнено – прелестна фигура.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР