Вероятно на всяка жена се е случвало да получи болка

...
Вероятно на всяка жена се е случвало да получи болка
Коментари Харесай

Болка след секс? Ето какво да правите

Вероятно на всяка жена се е случвало да получи болежка и дискомфорт след секс. Обикновено тази болежка е съпроводена и с парене по време на пишкане. Но не се тормозете прекомерно доста. Най-вероятно става дума за нещо доста по-безобидно от зараза или някакво здравно положение.

Болката по време на секс или след секс може да бъде приписана и на доста съществени болести, само че най-вероятно просто сте получили дребни пострадвания по време на самия полов акт. Да, в действителност е напълно обикновено да се получават дребни пострадвания по вагиналната стена.

Най-често срещаната причина за това е незадоволително овлажнената област или пропускането на потреблението на лубрикант. Но по какъв начин да различите тази " естествена " болежка от болката от зараза.

И при двете положения е допустимо да имате леко зацапване и парене при уриниране. Но има признаци на инфекцията, които я отличават: течение с нехарактерен цвят, сърбеж, гной, вагинални лезии или тазова болежка. Ако имате някой от тези признаци, би трябвало да се консултирате с доктор.

Как да третирате тези дребни пострадвания, породени от секс?
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР