Вероятно като забременее ще спре с певческите си изяви за

...
Вероятно като забременее ще спре с певческите си изяви за
Коментари Харесай

Анелия спретна адска сцена на ревност на годеника си насред мола

Вероятно като забременее ще спре с певческите си изяви за най-малко година. Самата Анелия преди време акцентира, че мъжът е този, който би трябвало да се грижи за прехраната на дома, а дамата – за уюта. Приятелки до фолк дивата издават, че тя го ревнува лудо, до момента в който Захаринов въобще не е от завладяващите мъже. Наскоро Анелия даже си разрешила да разиграе сцена на ревнивост в столичен мол.

 

Ядосаната певица крещяла, до момента в който Любо вървял компактно до нея и се опитвал да я успокои, само че без триумф. „ Откъде накъде?! И коя е тя, че да й обръщаш внимание?! Харесваш ли я, те запитвам?! Ако да – ами обръщай се и заминавай при нея, какво правиш тук?! Изобщо не ми пука и пет пари не давам какво ще вършиме дружно “, крещяла тя с цялостно гърло.

 

Тук даже не става въпрос за свалка или невярност, а за другарка на Любомир, която изпълнителката от лекия род не одобрявала и подозирала, че харесва мъжа й. Самата певица неведнъж е признавала, че е пъклен ревностна, а това, че Любомир по никакъв метод не демонстрира възприятията си, я влудявало още повече.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР