Вероятно има няколко души, които ви идват на ум, когато

...
Вероятно има няколко души, които ви идват на ум, когато
Коментари Харесай

На тях не може да се разчита: Това са най-нестабилните зодии

Вероятно има няколко души, които ви идват на разум, когато си помислите за думата " неустойчив ". Може би това е сътрудника, който постоянно има опрощение, когато става дума за крайните периоди, или приятелят, който в никакъв случай не знае къде ще живее за повече от месец. Може даже да е родител, на който не може да се разчита, когато става въпрос за телефонни позвънявания, пари или поддръжка.

Тези хора са сложни за установяване - и в някои случаи това може да бъде разочароващо за близките. Според астролозите тази линия може да бъде избрана от техния хороскоп.

Тук експертите ни описват за най-нестабилните зодиакални знаци - от леко избухливите до извънредно непостоянните. Ето ги и тях:
.
6. Водолей

Природните трендове на този знак могат да наподобяват безредни за някои - макар че нормално те управляват всичко.

" Водолеите са отворени и не се опасяват от промени, тъй че могат да тестват необикновени сюжети в живота си и елементарно да се впускат в завършения ", споделя Алис Алта, астролог за приложението Futurio. " За хората, които обичат задълбоченото обмисляне и пресмятането на нещата, това звучи като рецепта за злополука. "

Но в случай че оставите сътрудниците си Водолеи да вървят в личен ритъма, ще видите, че в последна сметка нещата постоянно се оправят за тях. Те просто поемат по неповторим път, с цел да стигнат до такава степен.

Кои са останалите пет нестабилни зодии? Вижте в нашата ГАЛЕРИЯ:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР