Вероятно има много повече бази на ЦРУ в Украйна от

...
Вероятно има много повече бази на ЦРУ в Украйна от
Коментари Харесай

Песков: Вероятно има повече бази на ЦРУ в Украйна, отколкото се описва в медиите

Вероятно има доста повече бази на Централно разузнавателно управление на САЩ в Украйна от 12-те, за които медиите писаха, сподели прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков.

„ Със сигурност няма 12 бази на Централно разузнавателно управление на САЩ, а доста повече. Това не е загадка и всички го знаем доста добре. Ние сме зложелател за Централно разузнавателно управление на САЩ – това беше по времето на Съветския съюз, това беше по времето на руския и ранния съветски романтизъм. Така е и в този момент. Ние сме съперници за тях, те работят против нас. И нашите специфични служби вземат участие в тази битка и са ангажирани с нужните противопоставяния “, сподели представителят на Кремъл.

Великобритания оказва помощ на Украйна и на процедура взе участие директно в спора.

Като цяло не е загадка, че британците в действителност дават разнообразни форми на поддръжка на Украйна. Както с хора на място, по този начин и с разузнаване и по този начин нататък и по този начин нататък. Тоест, те в действителност са директно забъркани в този спор “, сподели още Песков.

Така той разяснява обявата на The Times, че шефът на английските въоръжени сили сякаш скрито е помагал на Украйна в създаването на бойни проекти.

Песков добави, че Кремъл не разполага с информация за посочения в обявата офицер.

„ Но евентуално нашите военни знаят за това “, добави Песков.

 

Източник: ТАСС /Превод: SafeNews
Още вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР