Вероятно и до вас е стигнала новината за изгонването на

...
Вероятно и до вас е стигнала новината за изгонването на
Коментари Харесай

Михаил Билалов проговори за изгонването му от „Стани богат“

Вероятно и до вас е стигнала новината за изгонването на Михаил Билалов от „ Стани богат “, както и че все още bTV му търси заместител. Изненадващо за феновете той се появи в друго шоу, само че не като посетител, а заемайки мястото на водещия. Онези от вас, които са гледали " Шоуто на Цитиридис " към този момент се досещат, че той се появи точно там. Причината за появяването му бе неговото решение да задоволи любознанието на феновете на „ Стани богат “ към протичащото се и да разкрие цялата истина за това.
След като Билалов зае мястото на водещия, на Цитиридис не му остана нищо друго, с изключение на да се настани на диванчето, на което нормално посреща гостите си. Цитиридис бързо се помири и означи, че въобще няма да спори даже. Билалов на собствен ред обаче бързо реши обстановката с извинението, че е бил на работа в друго предаване и по табиет сяда на мястото на водещия. Гъркът побърза да върне жеста на сътрудника си като му благодари, че в последно време го е изместил от изявленията в медиите. 
На собствен ред Билалов означи, че може да го карат на смени – единият първа, а другият – втора, допълвайки, че няма планове да разяснява, а да се концентрира върху започващата нова поредност от фотоси за „ Стани богат “.  По този метод той изрично опроверга появилото се в медиите изказване, че е напуснал шоуто или пък е бил изпъден. 
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР