Вероятно е безопасно да се каже, че ако вече сте

...
Вероятно е безопасно да се каже, че ако вече сте
Коментари Харесай

Провалът на Лийдс Юнайтед кара феновете на Манчестър Юнайтед да говорят с публикация, намекваща, че той ще подпише с клуба

Вероятно е безвредно да се каже, че в случай че към този момент сте неизвестен измежду почитателите на Лийдс Юнайтед, шерването на ваша фотография с фланелка на Манчестър Юнайтед ще завоюва не оказа помощ и тъкмо по този метод Уестън Маккени може да е уязвил още повече репутацията си със остарелия си клуб.

Американският интернационален полузащитник Маккени се причисли към Лийдс чартърен през януари в опит да избави белите от изпадане. Въпреки това, Джеси Марш, мениджърът, който го докара на Еланд Роуд, беше уволнен единствено седмица по-късно.

Маккени продължи да печели минути под управлението на Хави Грасия и Сам Алърдайс, само че не съумя да помогне на тима да остане на повърхността. Сега той се завърна в клуба-майка Ювентус, като доста почитатели на Лийдс са настроени двусмислено по отношение на това, че не остава.

И по този начин, когато фотографията на формалната му страница във Фейсбук го показваше с фланелка на Манчестър Юнайтед дружно с надписът „ Тук съм “, някои бяха озадачени. Това е и повода, заради която първият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР