Вероятно доста от вас са чували за добрините за Лео

...
Вероятно доста от вас са чували за добрините за Лео
Коментари Харесай

Не парите ни правят богати, а това, което правим с тях

Вероятно много от вас са чували за добрините за Лео Кадели - албанецът, който се трансформира в знак на добротата и съпричастността със своята подготвеност да помогне на всеки, който е изпаднал в неволя.

Той е роден в Албания през 1981 година, живял е в Гърция към 15 години, след което за малко и в Италия. От години живее в град Карлово, където отглежда своя наследник. Откакто е в България, се занимава с бизнес в областта на туризма и търговията с коли, само че взема решение да стартира да помога на хора, изпаднали в потребност.

Наскоро Лео Кадели още веднъж трогна с благ жест. Във своя персонален профил в обществената мрежа Facebook той показа, че се е сдобил с кемпер, който ще дава безмъзвездно за прилагане на нуждаещи се хора. Лео закупил кемпера от собствен другар, само че в следствие си задал въпроса: " Хубаво го купих, а в този момент какво да го върша? " - отговорът не закъснява. Лео взема решение да дава своя персонален кемпер на всички хора, които го усещат другар, и които са в действителност до него, когато има потребност. " Искам е по този начин да взимат фамилиите си и да отидат някъде на отмора. В него могат да спят 4 индивида свободно. ", написа Кадели в своята обява.



Лео споделя още, че неговият другар от който е закупил кемпера, също е постоянно добре пристигнал да го взима и да го употребява когато има предпочитание. " Всичко е платено по него и безусловно всичко работи. Единствено, което желая да се сипва нужното гориво и да се връща чисто както се взима. Всичко друго е мой ангажимент. ", споделя Лео.

Албанецът ще направи група във Вайбър, където тези, които желаят да употребяват кемпера, ще могат да наблюдават на кои дати кемперът е ангажиран и надлежно свободен. " Аз най-много да го употребявам един уикенд за цялото лято, тъй като имам ужасно доста задължения и няма да мога да му обърна внимание. ", написа още Кадели.

" Дано съм ви потребен както вие на мен. Никакъв смисъл няма тази хубост да стои на двора и да хваща наслойка, нито средствата да стоят е по този начин като мъртъв актив. Парите не ни вършат богати, а това, което вършим с тях. ", добавя Лео.

" Отново показваш по какъв начин би трябвало да мисли всеки един от нас! Поредният урок, за което ти благодаря! ", " Изключително благородна постъпка! Браво! ", " Лео, още веднъж сподели какво сърце имаш!!! /Изби рибата/, дето се споделя на акцент! Евала! ", " Страхотна концепция и с всеки минал ден се обеждавам,че ти си същински човек! ", поздравяват го потребителите под обявата във Facebook.



Снимки: Лео Кадели / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР