Верни на традицията, в навечерието на светлите празници Бъдни вечер

...
Верни на традицията, в навечерието на светлите празници Бъдни вечер
Коментари Харесай

Вестник „Телеграф“ със специален подарък православен църковен календар за 2024 година

Верни на традицията, в навечерието на светлите празници Бъдни вечер и Рождество, вестник „ Телеграф “ ще подари на всеки четец огромен православен църковен календар за 2024 година.

На лицевата страна на календара са изброени всеки ден от годината, с църковните празници и именни дни с неповторима икона на Рождеството на Господ Иисус Христос от XIX век. На гърба е изобразена фотография на църквата „ Св.Неделя “ в гр. София, а на напред във времето е текстът на цялата Господня молитва „ Отче наш “. Изображението й също носи благословията и протекция на дома, така кото това е единствената молитва, дадена от Иисус Христос на апостолите. Календарът се издава с благословията на Светия синод.

Календарът е вложен в средата на вестника и няма да се продава настрана от броя.

И още...в съботното издание може да се насладите на специфичните страници за коледните празници, доста забавни четива, изявленията, спорт и последни вести от деня. И, несъмнено, както всяка събота получавате 12 страници с приложението „ МАГ ЗОДИАК “. За вас сме подготвили и доста страници с разнообразни кръстословици, занимателни игри, судоку и подбрани четива за свободното време.

Изданието може да закупите от местата за продажба на преса в цялата страна – веригите хранителни магазини, бензиностанции, молове, квартални магазини, Български пощи и други.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР