Верижна катастрофа е станала на 92-ия километър на автомагистрала“ Тракия“

...
Верижна катастрофа е станала на 92-ия километър на автомагистрала“ Тракия“
Коментари Харесай

Верижна катастрофа е станала на АМ“Тракия“ край Пазарджик

Верижна злополука е станала на 92-ия километър на автомагистрала “ Тракия “ в региона на Пазарджик, като сигналът за случая е бил подаден в локалната полиция в сряда към 16,30 ч., само че за него представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града Мирослав Стоянов заяви през днешния ден.

Сблъсъкът е регистриран на метри от разклона за Панагюрище на аутобана, където 21-годишният М.Й. от Етрополе с лек автомобил „ Опел “ застигнал и се блъснал поредно във „ Фолксваген “ с лидер Д.С.- 28г. от пловдивското село Царацово и в товарен автомобил „ Скания “ с ремарке и ръководен от румънски жител.

В резултат на удара в тях се блъснал и „ Шевролет “, зад кормилото на който бил пловдивчанинът Й.П.- 45г. За наслада вследствие на верижната злополука няма тежко потърпевши хора. Нанесени са материални вреди по колите. Заради големия трафик нощес и лимитираното придвижване единствено в спешната лента се наложи контролиране на придвижването от чиновници на „ Пътна полиция “, до момента в който екипи на „ Спешна помощ “ и пожарната бяха на мястото на конфликта.

Трима от ранените са били откарани в пазарджишката болница за обзор, само че контузиите не са съществени, настояват от здравното заведение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР