Веригата магазини за търговия на дребно PEPCO (“Пепко“), която оперира

...
Веригата магазини за търговия на дребно PEPCO (“Пепко“), която оперира
Коментари Харесай

Нова верига магазини навлиза на българския пазар

Веригата магазини за търговия на дребно PEPCO ( “Пепко “), която оперира в множеството страни от Централна и Източна Европа, стартира работа в България.

Тя има намерение да отвори първите си магазини у нас през март 2019 година Набирането на личен състав за обектите ще стартира на 1 ноември. По проект в първите шест месеца на българския пазар ще отворят порти 11 магазина , а броят им ще нарасне до 60 в края на 2021 година

PEPCO е европейска комерсиална верига, която обезпечава на своите клиенти всичко належащо за облеклото на фамилията и за неговия обичай на ниски цени. PEPCO разполага с повече от 1 500 магазина в Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия, Словения, Румъния, Унгария, Хърватска и Чехия. Търговската марка е стартирана през 2004 година, като оттогава ползата на потребителите към нея непрестанно пораства, което й дава опция да разшири пазарното си наличие в Централна и Източна Европа.

“Радваме се, че ускоряваме наличието си на Балканите. Клиентите ни в България ще могат да посещават нашите магазини и то освен в огромните градове като София, Пловдив, Бургас и Стара Загора, и да се възползват от предложенията ни. Убедени сме, че продуктите ни ще провокират дълготраен интерес измежду локалните консуматори. Още от ден първи бихме желали да поканим за взаимна работа всеки, който би подкрепил нашата задача, осигурявайки на клиентите най-хубавите благоприятни условия за извършване на покупки на доста ниски цени, и който изповядва полезности като почитание, почтеност, съдействие, развиване и възторг, които са от огромна значимост за нас, “ – показа Марчин Станко, действен шеф за Централна и Източна Европа.

Първите магазини PEPCO ще отворят порти в София през март 2019 година През първите шест месеца наличие на българския пазар веригата има намерение да открие 11 магазина, а в следствие да усили техния брой до над 60 в края на 2021 година Те ще отворят в разнообразни елементи на страната, най-вече в градове с население над 10 хиляди поданици. Очаква се, че към 2021 година веригата да има над 500 наети чиновници. В момента компанията работи в посока съдействие със притежатели на търговски обекти за дълготрайно наемане на търговски площи с размер към 500 кв. м.

“Българският пазар има огромен капацитет и съм безусловно уверен, че комерсиалната идея на PEPCO, ще откри своето място тук. Навлизането ни на пазара ще разреши на клиентите да избират от необятен подбор артикули на доста ниски цени според нашата формула ‚повече за по-малко‘. Тази идея работи доста добре в доста страни от Централна Европа и аз твърдо имам вяра, че ще проработи чудесно и тук, “ – споделя Драгия Драгиев, действен управител на PEPCO България.

Магазините PEPCO оферират детски, мъжки и дамски дрехи, долни дрехи, аксесоари, играчки, украса за дома, домакински текстил и други Около 60 % от асортимента на PEPCO са дрехи (вкл. обувки и бельо), а 40 % са артикули за бита.

Понастоящем PEPCO с цялостния си подбор за деца до 14-годишна възраст e измежду водачите по продажби на детско облекло в Централна и Източна Европа. Всички артикули са подбрани да обезпечат на клиентите най-хубавите благоприятни условия за извършване на покупки на доста ниски цени. Само за месец над 15 милиона клиенти посещават магазините на PEPCO в Европа.

В момента за PEPCO работят над 14 хиляди души в 10 страни.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР