Веригата магазини за бяла и черна техника Зора започна строежа

...
Веригата магазини за бяла и черна техника Зора започна строежа
Коментари Харесай

Търговската верига Зора инвестира 30 милиона лева в нов логистичен център

Веригата магазини за бяла и черна техника " Зора " стартира градежа на личен логистичен център в Индустриален парк " София - Божурище ". Общата стойност на инвестицията е над 30 милиона лв., като се чака тя да бъде приключена до края месец март 2023 г, оповестиха от компанията.

Изграждането въз основата е поверено на българската строителна компания " Бараж груп ", която един от водачите у нас в осъществяването на индустриални планове. Преди няколко месеца тя стартира строителството на логистичната база и.

Логистичният център на " Зора " включва административна постройка и складова база. Той ще бъде издигнат върху терен от 80 декара и ще бъде осъществен на два стадия. Първият стадий от него включва застроена повърхност от 23 198 кв.м.

Българската компания, която строи магазините на огромните вериги у нас

Костадин Чуклев и Атанас Атанасов основават същински водач в региона на строителството

Тя ще се състои от 4 модула, всеки от които ще разполага с повърхност от 4 625 кв.м. Модулите ще могат да действат както обединени, по този начин и независимо, а общата височина на складирането ще доближава до 11,3 м.

" Във времена на Ковид рецесия и нахлуване в ново десетилетие, което крие доста незнайни, наред с грижата за хората и тяхното здраве, запазването на работните места, както и превъзмогването на рецесията, стои още едно извънредно значимо нещо и това е разширението на комерсиалното наличие на компанията ", разясниха от комерсиалната верига.

За този план още през 2019 година компанията получи документ клас " А " за вложения, който бе публикуван според Закона за поощряване на вложенията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР