Верига ресторанти в Нова Зеландия скрои неочакван номер на хиляди

...
Верига ресторанти в Нова Зеландия скрои неочакван номер на хиляди
Коментари Харесай

Ресторант скрои подъл номер на хиляди свои клиенти

Верига заведения за хранене в Нова Зеландия скрои непредвиден номер на хиляди свои клиенти. В едно от своите ястия месото беше сменено с вегетариански артикул и никой от тези, които си го поръчали, не забелязал разликата.

Миналия петък от „ Хел Пица “ оповестиха, че пускат лимитирана серия бургер-пица. В рекламата се посочваше, че върху въпросната пица ще бъде поставено месо от бургер. Над 3000 души са си поръчали забавното ядене.

Седмица по-късно от компанията разкриха, че „ месото “ в действителност е артикул от растителен генезис. Това хвърли в потрес клиентите.

Според изследването, поръчано от компанията, 70% консумиралите „ бургер-пицата “, споделили, че „ бургерът “ има усет тъкмо като месо, а 80% показали, че били прелестно сюрпризирани от откритието, че в действителност са яли растителен артикул.

Твърди се, че 70% от потребителите са показали, че биха си купили такава пица още веднъж.

От компанията показват, че са постъпили по този начин, „ с цел да стартират диалог “.

„ Много хора мигновено са отблъснати от концепцията за заместители на месото, по тази причина взехме решение да не разкриваме, че предлагаме нещо без месо, тъй като бяхме уверени, че на хората ще им хареса “, изясни генералният шеф на веригата Бен Къминг.

„ С възходящия проблем с ресурсите на планетата, би трябвало да се замислим за различните благоприятни условия за храна. Ако тайното прибавяне на безмесен артикул към пицата може да насърчи повече хора да мислят по-освободено, с наслада бихме го създали “, съобщи той.

Не всички клиенти, обаче, са толкоз щастливи от номера на пицарията. Някои даже се оплакали, откакто от там разкрили какво са създали.

„ Това си е безусловно заблуждение на клиента. Има хора с алергични реакции към избрани растителни артикули “, гласи един от гневните мнения във Facebook.

„ Аз съм веган по здравословни аргументи. Ако ми създадат подобен ши*ан номер, ще подивея. Ако извършите подобен ши*ан номер на човек, който яде месо, той има също толкоз право да подивее. Хората имат право да вземат решение и да знаят какво желаят или не желаят да ядат. Това е безспорен срам и изцяло недопустимо “, написа различен, предава pochivka.blitz.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР