Верига фитнеси Next Level подари за новата година на своите

...
Верига фитнеси Next Level подари за новата година на своите
Коментари Харесай

Два нови фитнес клуба в портфолиото на Next Level

Верига фитнеси Next Level подари за новата година на своите клиенти още две местоположения, където всеки ще има опция да реализира новогодишните си обещания за по-добра физическа форма.

Единият от новите обекти може да намерите в Galaxy Trade Center в кв. Гео Милев, на бул. Шипченски проход №18, равнище 1, а вторият се намира в кв. Овча Купел, на бул. Президент Линкълн №114.

 Next Level Next Level

Next Level не изневеряват на стила си, като залагат на първокачествено съоръжение от Technogym и в двата нови фитнеса. Клубът в Овча Купел е ситуиран на 500 кв.м в три етажа. На първия можете да откриете кардио зоната и рецепция, на втория - машини, дъмбели и стречинг зона, а над тях са машините със свободни тежести.

Next Level Galaxy се разгръща на 600 кв.м с разнообразни зони за подготовка на цялото тяло. Всеки искащ - било то фитнес запалянко, или професионално трениращ, ще може да развие капацитета си и да реализира мечтаните от него спортни резултати.

 Next Level Next Level

Ако се притеснявате, че не знаете от кой апарат да започнете и по какъв начин да структурирате своята подготовка или хранителен режим, на място ще може да се запознаете с персоналните треньори, с които да се консултирате и да изготвите подобаващ проект.

Ако сте фенове на тренировките със лично тегло или на тези за подвижност, подобаващи за Вас ще са зоните за стречинг и функционални занимания, оборудвани с кутии, TRX въжета, ластици, пудовки и прочие.

 Next Level Next Level

Загряването преди и разгряването след подготовка са извънредно значими за нормализиране на дихателния и сърдечния темп, изстудяване на мускулите и възобновяване.

За Вашето цялостно разпределяне и релакс, може да се възползвате и от сауната в клуба в Galaxy Trade Center. Там ще съумеете да освободите насъбраното напрежение и отрови в организма, и най-малко за малко да избягате от зимните условия на открито.

 Next Level Next Level

Цялото това преживяване може да завършите с ободряваща напитка, добавка или обичаното протеиново десертче от добре заредения бар на всеки един фитнес на веригата.

Зоните за паркиране към двата нови обекта са свободни, като за клуба в Galaxy Trade Center разполагате и с 2 часа безвъзмезден престой в подземния паркинг на комерсиалния център.

 Next Level Next Level

На всичко това може да се насладите със специфични дарове към абонаментите във връзка отварянето на и. Повече информация за тях можете да получите непосредствено на рецепция в клубовете или в уеб страницата на веригата. Достъп до фитнес зоните и сауната имате и с Вашата Multisport карта.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР