Верига дентални практики отвори новия си кабинет в квартал Аспарухово.

...
Верига дентални практики отвори новия си кабинет в квартал Аспарухово.
Коментари Харесай

Дентална клиника от ново поколение отвори кабинет в кв.Аспарухово

Верига дентални практики отвори новия си кабинет в квартал Аспарухово . С откриването на четвъртата си локация във Варна, клиниката затвърждава позициите си на “зъболекар покрай вас ”, като към този момент и жителите на Аспарухово, Галата и района могат да се възползват от висококачествени стоматологични услуги на най-ниските цени в града.

е ситуиран в комплекс Сити център Аспарухово , който е и основна локация за квартала. Самият кабинет е оборудван с последно потомство цифрови технологии за диагностика и даване на първокачествена грижа, както и с съвременно обзавеждане за оптимален комфорт на пациентите. В сходство с цялостната идея на Дентапрайм, всички стоматологични лекувания в Дентапрайм Сити се правят в среда с извънредно високи хигиенични стандарти.

Денталните практики Дентапрайм Сити са част от огромното семейство на Дентапрайм, което включва още: Център за лекувания Дентапрайм, профилиран в орална имплантология, Дентапрайм Академия и Диагностичен център, където става образованието на експертите и първичната диагностика на пациентите, и Дентапрайм имплантологична клиника в Лондон.

От самото си разкриване преди повече от 15 години, Дентапрайм се отличава доста от множеството локални практики, работейки по извънредно високи международни стандарти, прилагани прецизно и в новаторската идея Дентапрайм Сити. От една страна, това се дължи на висококачествените материали, които употребява при производството на циркониеви коронки, мостове и фасети в лична зъботехническа лаборатория, а от друга - на приложението на най-модерните цифрови технологии във всички звена от работния развой. Всичко това разрешава на пациентите да се възползват не просто от налични цени за лекуване, а от най-ниските такива за някои от услугите, като да вземем за пример при междинна цена в България от 700 лева

През 2019 година Дентапрайм Сити се трансформира в единствената клиника в цяла България, която дава 12-годишна писмена гаранция за всички сложени циркониеви структури. В грижата към своите пациенти и тяхното орално здраве, клиниката създава и слага нови коронки, мостове и фасети безусловно гратис при съществуване на недостатък, а това от своя страна подсигурява на пациентите сигурност и дълготрайни резултати. Още повече, Дентапрайм Сити слага акцент и върху значимостта на профилактиката, по тази причина припомня на пациентите си за техните профилактични прегледи или един път на всеки 6 месеца. Всяка година над 2000 души от цяла североизточна България посещават Дентапрайм Сити точно поради висококачествената и безболезнена услуга по разчистване на зъбен камък.

“Водени сме от убеждението, че стоматологичните услуги би трябвало да бъдат налични за всеки човек, без значение от приходи и финансово състояние. ” - споделя управлението на Дентапрайм Сити. Затова и вкарват предлагането на разсрочено заплащане за всички предлагани стоматологични услуги . Така, след диагностичен обзор и направен самостоятелен проект за лекуване, всеки пациент може да кандидатства за разпределяне на заем непосредствено в кабинетите на Дентапрайм Сити. Ако преди този момент финансови аргументи са спирали някого в грижата за здравето и хубостта на своите зъби, то към този момент може да стартира своето дентално лекуване след скоростно утвърждение за заем, в границите на 10 минути.

Перфектно подредените зъби са от значимо значение за самочувствието, непринудеността и свободата в общуването на всеки човек. Затова и Дентапрайм Сити желае да помогне на своите пациенти да се снабдят с такива, като предлага новаторския способ за изправяне и нареждане на зъбите с . Те са модерна опция на неестетичните брекети - незабележими, снемаеми, индивидуализирани, хигиенични, удобни и без оптималната възраст за тяхното приложение. Именно това, както и атрактивната цена на Дентапрайм Сити, прави алайнерите желани от голям брой пациенти. Пациентите също високо ценят опцията да видят визуализация на финалния резултат от лекуването си с алайнери, още преди започването му.

За да бъдат оптимално налични за всички поданици на град Варна, практиките на Дентапрайм Сити са ситуирани на четири комфортни местоположения, като в дълготраен проект се възнамерява отварянето на кабинети и в други градове от страната. Удълженото работно време - 7 дни в седмицата от 10:00 до 19:00 ч. , дава опция даже и на хората с най-забързаното всекидневие да отделят нужното за своето орално здраве време и да се снабдят с мечтаната от тях усмивка. Специалистите на Дентапрайм Сити оферират най-хубавото самостоятелно лекуване за всеки и чакат своите пациенти - към този момент и в новия кабинет в кв. Аспарухово!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР