Вергов почти научи един от най-сложните езици - немския, заради

...
Вергов почти научи един от най-сложните езици - немския, заради
Коментари Харесай

Изритан ли е от телевизията и театъра Юлиан Вергов след скандала с Диана Димитрова

Вергов съвсем научи един от най-сложните езици - немския, поради филм

Юлиан Вергов се замеси в заплашителен скандал, бе упрекнат, че е пребил актрисата Диана Димитрова и въпреки да почисти името си, в последната година наподобява изхвърлен от малкия екран. Оказва се обаче, че той към този момент има нови задължения.

Вергов съвсем научи един от най-сложните езици - немския, поради филм. Звездата от Народния спектакъл е част от лентата „ Клас 90 “. Историята споделя по какъв начин един обединен клас се събира 30 години след завършването. В актьорския състав са още Любо Нейков, Стефка Янорова и други

Героят на Вергов е компютърен експерт, който живее в Германия. Приятелката му, в чиято роля влиза Катрин Йене не знае български. Репликите сред Вергов и екранната му половинка са на немски. Вергов се прибира у нас след 30 години поради сбирката на съучениците

„ Катрин не знае български. Диалогът сред нас се води на немски. Беше доста занимателно, тъй като аз също не зная езика, който се приказва в Германия . С нейна помощ научих няколко думи и изрази.  Във кино лентата героят ми свири на китара. Досега не съм хващал този инструмент в ръце. Не ми се получи изключително “, призна Вергов на снимачната площадка.

Вергов се върна и към дните, когато и той е бил възпитаник.  По думите му е бил много своеволен и постоянно порицаван от учителите. „ Учителката ми по български език ми оказа помощ доста за по-нататъшното ми развиване “, сподели за „ България Днес “ Вергов.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР