Верея посреща Етър днес от 17,30 часа в последния мач

...
Верея посреща Етър днес от 17,30 часа в последния мач
Коментари Харесай

Етър ще търси отмъщение срещу Верея

Верея посреща Етър през днешния ден от 17,30 часа в последния мач от 16-ия кръг на Първа лига. Гостите от Велико Търново излизат за отплата за загубата по-рано през сезона, когато Верея завоюва символичното домакинство в Ловеч с 1:0 с гол на Валери Домовчийски.

В Стара Загора се стягат за тежък мач и пуснаха вход свободен с вярата да изпълнят “Трейс Арена”. При триумф през днешния ден заралии ще се завърнат в топ 6.

Треньорът на Верея Илиан Илиев няма да може да разчита на санкции Здравко Илиев, както и на контузените Фенуш и Нургалиев. Илиев се изрече сдържано за идния мач, като го дефинира като следващия сложен тест за отбора му.

Колегата му Етър Станислав Генчев ще заложи на същите титуляри като в дуела с Витоша. На пейката още веднъж ще остане опитният Иван Стоянов, а на върха на офанзивата ще работи Иван Петков, който ще партнира на Бадара. Извън групата на Етър останаха четирима играчи. Очаква се “болярите” да играят с новите си фланелки, като ще употребяват аварийна бяла разцветка.

Вероятни сформира:

Верея: Аргилашки, Сюлеймани, Енчев, Бен Джамия, Слаев, Бенгюзов, Балде, Андонов, Елиаш, Йорданов, Иса.

Етеър: Иванов, Минев, Пехливанов, Гълъбов, Руменов, Ивайлов, Атанасов, Александров, Колев, Бадара, Петков.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР