Верен на приказката за жабата, която видяла, че подковават вола,

...
Верен на приказката за жабата, която видяла, че подковават вола,
Коментари Харесай

ВИДЯЛА ЖАБАТА… Сашо Кадиев оплю протестиращите

Верен на приказката за жабата, която видяла, че подковават вола, Сашо Кадиев, водещ на „ Преди обед “ по бТВ, прочувствено и превъзбудено съобщи от екрана, че ненавижда протестиращи, които хвърлят бомбички и камъни по служителите на реда. „ Горките служители на реда, трява да търпят сходна експанзия, вместо да арестуват и тези да бъдат наказани. Краен съм и не претърпявам такива неща “, съобщи синът на Катерина Евро.

„ Ама всякакви протестиращи, нали, в случай че не са по разпоредбите, да се намесва полицията. Така го разбирам “, изрепчи се Сашо. Останалите в студиото, в това число партньорката му Деси Стоянова, се пробваха възпитано и аргументирано да му обяснят, че разпоредбите се отнасят за всички и когато полицията употребява мощ против мирни жители нещата също не са наред. Не го убедиха обачеи Кадиев продължи да атакува протестиращите и да пази с жар и плам полицията.

Минути по-късно Кадиев още веднъж се върна на тематиката за митингите, тъй като, както самичък изясни, в мрежата мигновено бил засипан с въпроси и несъгласия във връзка с безапелационната му позиция. Поизплашен и нервиран от бързата реакция на феновете, той се опита да изясни, че не бил свестен вярно. Който желае можел да си стачкува, но по разпоредбите. Не харесвал провокаторите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР