Верен на ангажимента си за подкрепа на родното производство и

...
Верен на ангажимента си за подкрепа на родното производство и
Коментари Харесай

Баница със 100% български съставки е новият продукт от серията „Брей!” на Kaufland

Верен на уговорката си за поддръжка на родното произвеждане и предпазване на обичайните български предписания, Kaufland България уголемява личната си марка „ Брей! “ с нови 2 продукта баница – класическа баница със сирене, масло и яйца и баница с “есенно-зимен “ усет с тиква. С това общият брой на продуктите от личната българска марка става над 100. Всички вложени в рецептата артикули са с обезпечен български генезис за качество – изискване, наложително за всеки един от продуктите „ Брей! “.

„ Забързаното всекидневие, неналичието на предадени обичаи, загатна към тях от предишното – нашият акуратен разбор ни подтикна да създадем личната марка баница „ Брей! “. Баницата заема над 30% от общите продажби на нашата пекарна и непрестанно бележи растеж в своето развиване. Новото попълнение към продуктовата линия „ Брей! “ е ръчно приготвена, с ръчно точени кори и напълно вложени български артикули – краве сирене, масло, яйца, както и българска тиква, които дават отговор на безапелационния стандарт за качество на Kaufland България “, споделя Димитрия Караиванова, шеф отдел „ Хляб, хлебни произведения и деликатеси “ на Kaufland България.

Баницата „ Брей! “ се причислява към 100-те родни вкуснотии, като очарова с достоверния си мирис, хрупкавата си коричка и сочната си плънка. Една от най-обичаните българска храни добавя чудесно асортимента на продуктовата линия и дава отговор на високите потребителски упования за усет и качество.

Собствената марка артикули на Kaufland България „ Брей “ е въодушевена от обичайна българска кухня и излиза на пазара през 2020 година с 60 продукта в съществени стокови групи. Плановете на най-големия ритейлър у нас са до края на годината те да доближат 110. Близо 30 са родните производители, в партньорство с които се осъществя продуктовата гама. За националната линия артикули „ Брей “ българският генезис на стоките и рецептите е наложителен детайл за всеки един от тях. Съвсем неотдавна Kaufland България сграбчи четири оценки за общо шест свои продукта в тазгодишното издание на одобрения интернационален конкурс за нововъведения в артикули и услуги " Продукт на годината ". Едни от главните съставки на баницата - кравето сирене „ Брей! " по БДС, айранът и серията кисели млека от българско краве мляко „ Брей! " с 2%, 3,6 % и 4,5 % масленост бяха класирани като безапелационни спечелили в своите категории.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР