Вердер (Бремен) си направи лесен мач срещу Борусия (Мьонхенгладбах), побеждавайки

...
Вердер (Бремен) си направи лесен мач срещу Борусия (Мьонхенгладбах), побеждавайки
Коментари Харесай

Вердер помете Борусия , Илия Груев със силен мач

Вердер (Бремен) си направи елементарен мач против Борусия (Мьонхенгладбах), побеждавайки го с безапелационното 5:1. Българският национал Илия Груев-младши стартира като титуляр в състава на домакините и остана на терена до 77-ата минута, когато беше сменен от Николай Рап. 22-годишният Груев направи доста мощен мач и свърши отлична работа в халфовата линия.

Домакините събраха 12 точки след втората си победа в последните четири мача и изпревариха днешния си противник, изкачвайки се на 8-о място. Борусия (Мьонхенгладбах) също има 12 и е една стъпка надолу.

Домакините бяха безкомпромисни през първото полувреме, когато поведоха с 4:0. Защитата на гостите от Мьонхенгладбах като че ли я нямаше и до 13-ата минута резултатът беше 3:0. Никлас Фулкруг на два пъти и Марвин Дукш излизаха на прекомерно чисти позиции и бележеха голове във вратата на гостите.

До почивката Рами Бенсейбени си вкара автогол, засичайки в личната си врата след пробив и подаване от дясно на Мичел Вайзер.

Гостите върнаха един гол посредством Маркус Тюрам, само че той беше повече неточност на защитата на Вердер. И с цел да потвърдят, че е по този начин, стигнаха и до пети гол, дело на Вайзер в 73-ата минута.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР