Венцислав Симеонов вече не е старши треньор на Дея спорт

...
Венцислав Симеонов вече не е старши треньор на Дея спорт
Коментари Харесай

Венцислав Симеонов вече не е старши треньор на Дея спорт

Венцислав Симеонов към този момент не е старши треньор на Дея спорт (Бургас), оповестиха от клуба.

Вчера Sportal.bg първи и единствен осведоми в България, че олимпийският вицешампион с Италия от Атина 2004 е напуснал поста и си е тръгнал от бургаския клуб.
 Високо напрежение в Дея спорт! Президентът доктор Маджуров пред Sportal.bg: Венци Симеонов остава отпред на тима Високо напрежение в Дея спорт! Президентът доктор Маджуров пред Sportal.bg: Венци Симеонов остава отпред на тима
Президентът на отбора доктор Александър Маджуров отхвърли да има разлъка, само че през днешния ден бургаският клуб удостовери раздялата.

“Днес, ние, управлението на Дея Волей и треньорът Венцислав Симеонов, взехме решение да се разделим по взаимно единодушие.Благодарим на Венци за взаимната ни работа. Той издигна работата в клуба на доста високо равнище, само че след неуверените ни резултати през първия сезон на шампионата, на взаимна среща, извършена през вчерашния ден 02/12/2022, дружно взехме решение, че е по-добре и за двете страни да прекратим съдействието си ”, написаха от Дея спорт в обществените си медии.
49  Efbet Супер Волей: Дея спорт (Бургас) - ЦСКА 2:3 </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР