Венцислав Караджов, който получи доживотна присъда за убийството на майка

...
Венцислав Караджов, който получи доживотна присъда за убийството на майка
Коментари Харесай

Отчаян! Вижте какво направи експолицаят Караджов в затвора!

Венцислав Караджов, който получи доживотна присъда за убийството на майка си и на татко си, е към този момент пети ден в гладна стачка в пандиза. Неговият защитник-адвокат Зоя Тошкова, удостовери информацията.

" Венцислав е обезверен, тъй като е болен, само че не го пускат да се лекува в болница. Наскоро лекарката на пловдивския затвор излезе със мнение, че клиентът ми би трябвало да се лекува в болница, защото в пандиза не може да се извърши сходно лекуване. Управата на пандиза обаче отхвърля да го пусне ", изясни юрист Тошкова.

Тя добави, че преди месец е била направена здравна експертиза на Караджов, която сочи, че има огромен камък в жлъчката, камъни в бъбреците и разширени вени. Изпитвал пъклен болки в гърба и кръста. 

Друг източник на " Блиц " неотдавна заяви, че последно време Караджов е станал необикновен, нападателен, от време на време държанието му граничело с полуда, викал и крещял, само че отбраната му не удостовери това.

На 17 май 2016 година мъртви в дома си в града под тепетата бяха открити с по няколко патрона в телата и главите Цветан и Божурка Караджови. След следствие беше задържан единственият им наследник, към оня миг служител на реда в Икономическа полиция. 

Обвинението сочи, че претекстът на сина да екзекутира родителите си е спор за къща в двора, в който те живеели, само че в пристройка. Караджов-Младши бил построил къщата, само че тя се водела на името на бащата. Той пък отказвал да я трансферира на сина си, каквато била сделката. 

До момента Венцислав Караджов не признава виновност и декларира, че е почтен. Той получи доживотна присъда от Окръжен и Апелативен съд Пловдив. Върховен съд обаче върна процеса за ново разглеждане като написа, че се следи голословно старание от страна на локалните магистрати да потвърдят обвиняванията, напомни юрист Тошкова. 

Процесът към този момент започва, в сряда той продължава и не е изключено да се стигне до пледоарии и нова присъда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР