Венцислав Дамянов - Венци Боксьора, който беше пуснат под домашен

...
Венцислав Дамянов - Венци Боксьора, който беше пуснат под домашен
Коментари Харесай

Ст. комисар Георги Алексиев: Установява се дали Венци Боксьора е нарушил домашния арест

Венцислав Дамянов - Венци Боксьора, който беше пуснат под домакински арест, още веднъж е арестуван на адреса, където му е мярката " домакински арест " във Войнеговци. Това удостовери на брифинг старши комисар Георги Алексиев, заместник-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.

" Извършва се инспекция дали в действителност лицето не е спазило мярката, нямаме съответни данни, че това е по този начин. Това са хора, които се познават и контактуват между тях, не става въпрос за проведена незаконна група ", съобщи той.

Столична дирекция на вътрешните работи организира профилирана полицейска интервенция на територията на софийските села Световрачене и Войнеговци и град Нови Искър по отношение на постъпили сигнали за закононарушения.

Операцията се случи ден откакто под домакински арест беше пуснат 36-годишен рецидивист, гражданин на Световрачене, от чието принуждение се оплакаха локални поданици. Той още веднъж е арестуван. Освен него още трима души са арестувани тази нощ при продължаващата полицейска интервенция в софийските села Световрачене, Войнеговци и Нови Искър след сигнали за гнет над хората и закононарушения в региона.

Възможно е интервенцията да продължи, там където е по-малко полицейското наличие, задачата е да се извърши профилактика на лица от престъпен контингент, уточни Георги Алексиев.

Извършват се инспекции на моторни транспортни средства, жители, за алкохол и наркотични субстанции на водачите. Проверени са няколко адреса, арестувани са 4 лица, три от които са деен престъпен контингент.

" При интервенцията има открита тревиста маса, два газови неогнестрелни револвера, предадени са експертиза, прави се инспекция по отношение на документите за прецизност на тези оръжия ", добави старши комисар Георги Алексиев.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/3124519797783621
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР