Венци Венц, за когото неотдавна се заговори, че е пред

...
Венци Венц, за когото неотдавна се заговори, че е пред
Коментари Харесай

След 10 години връзка: Павел и Венци Венц се разделиха, вече не са двойка

Венци Венц, за който наскоро се заприказва, че е пред бракоразвод със брачната половинка си Мая, предприе такава крачка и в музикален проект. Двамата с сътрудника му Павел, които бяха най-устойчивия дует в шоубизнеса, са се разделили след 10 години дружно на сцената.

" Със сигурност се случват едни тръгвания по самостоятелни пътеки. Да, разделяме се публично ", заяви по време на гостуването си в предаването " Преди обед " Венци Венц, който се появи за изявление без сътрудника си и промотира соловото си парче " Давам ".



Венци Венц към този момент ще пее независимо

" Беше доста занимателно това, което направихме през тези 10години. Наскоро имахме концерт в огромно софийско заведение, събрахме всичките си другари и сложихме подписа на финала на тази книга. Отделно обиколихме света, направихме доста музика, предизвикана от нещата, които ни се случват ", показа още рапърът.

" Сега е време да тръгнем по онази пътека, по която всеки би трябвало да се себеизрази, с цел да покаже кой е неговия колорит по настрана. " Бийтълс " са се разделили, кои сме ние, че да не се разделим?! ", споделя по тематиката Венци и добавя: " Със сигурност това е било най-дългата ми връзка в живота. Много неща сме претърпяли дружно, сигурно ще ни се случи още веднъж да работим дружно ".

От гостуването му в " Преди обед " излиза наяве също, че със брачната половинка му Мая са успяли да заздравят връзките си, откакто преди време бяха тръгнали да се развеждат. " Аз съм женен мъж, обичам една жена и съм в сърцето й с всичките неточности, които съм направил. Просто има напредък и проваляне ", признава изпълнителя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР