Венци Венц призна пред Нова телевизия, че се развежда със

...
Венци Венц призна пред Нова телевизия, че се развежда със
Коментари Харесай

Венци Венц призна: С жена ми се развеждаме

Венци Венц призна пред Нова телевизия, че се развежда със брачната половинка си Мая.

„ Причината за раздялата ни са страхове, които не са действителни. Хората постоянно не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е задоволително. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът постоянно идва и от двете страни. Когато индивидът до теб ти каже „ Не съм благополучен “, ти се демотивираш “, описа рапърът.

„ Мая към момента е дамата, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с който желая да си споделям. В доста обстановки сме били първо другари, след това любовници. Стигна се обаче до грозни моменти, кавги, а това не е обич. С ръка на сърцето си признавам, че съм останал правилен на тази жена и че съм опазил достолепието й. Тя не можа да го разбере поради страховете си “, разяснява Венци Венц.

И добави, че е сбъркал, защото се е опитвал да се промени поради Мая. „ Не разреших да ме обичат подобен, какъвто съм. Аз съм сантиментална душа, желая да дам всичко на дамата до мен “, разясни той. Венци Венц показа, че доста му липсва времето с детето.

„ Чувствата сигурно ще са нещо, от което ще се абстрахирам доста време. Ако скачаш от клон на клон, допускаш огромна неточност “, счита артистът.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР