Венци на входа Ако гостите ви носят лоша енергия или

...
Венци на входа Ако гостите ви носят лоша енергия или
Коментари Харесай

Това са нещата в дома ви, които пазят от лош късмет

Венци на входа

Ако гостите ви носят неприятна сила или имате сходни подозрение, най-лесно е да я изчистите с венец с цветя - ръж, пшеница, мащерка, риган, детелини. А в случай че скриете във венеца игли, то те ще пазят от зли очи.

Можете по него да вържете и панделки: алено за положителни връзки в фамилията, жълто – за благоденствие, бяло – против злоба. Венчето сложете на входната врата и сменяйте всяка година.

Дори листата от коприва могат да бъдат доста потребни - съберете разнообразни цветя, вържете ги с алена нишка и сложете букета покрай прозорец или врата и той ще отблъсне всяка негативна страст.

Кухненският венец от лук и чесън, даже може и със зеленчуци, като люти чушки, се трансформира в прекрасен вълшебен талисман. Стегнат с връв и окачен, той защищава дома.
Как ДА привлечете любовта в живота си
Всички мечтаем за безконечна обич с обичания човек, само че уви не я намираме толкоз елементарно, а в доста случаи прекосяваме през доста разочаровани...
Прочети повече
Бутилка със зърнени култури

Зърнените култури пазят от завистливи и неприятни очи. В огромно бутилка сложете царевични зърна, фасул, грах, ориз, просо и овес, като ги слагате едни върху други и по този начин той ще стане както потребен, по този начин и хубав.

Пакет със сол

Солта е известно на всички, че има мощна сила и служи за отбрана, като е най-добре да се държи в плик някъде в стаята, където не се вижда и защищава прикрито.


Талисман за благополучие и здраве съгласно зодията
От древността до през днешния ден хората имат вяра, че талисмани и амулети им носят благополучие и шанс. Навярно и вие имате предмет, за който считате, че...
Прочети повече
Ботуш-амулет

Ако намерите остарели ботуши в дома си не бързайте да ги изхвърляте. Те се трансформират в чудесни амулети и колкото е по-износен, толкоз по-добре. Само е значимо обувката да е била носена от член на фамилията. 

Също по този начин можете да я напълните с остри предмети: игли, ножове, остарели ножици, счупени чинии, а навърха да наредите билки, като по-късно да я сложите на насаме място - на тавана или в килера.

Бродерии

Бродериите са превъзходен талисман против злото и не инцидентно нашите баби постоянно са ги правили. Бродерия в рамка, окачена на стената, краси и пази дома ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР