Венцеслав Стефанов заяви, че според него Борислав Михайлов е сгрешил

...
Венцеслав Стефанов заяви, че според него Борислав Михайлов е сгрешил
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Боби Михайлов сбърка, честен човек ще спечели Конгреса

Венцеслав Стефанов съобщи, че съгласно него Борислав Михайлов е сбъркал с решението да се завърне в Българския футболен съюз.

Президентът на Славия добави, че чака нов мощен претендент да завоюва идния Конгрес на централата.

" Смятам, че Боби Михайлов сбърка. Той желае да почисти името си и аз го разбирам, само че виждате какво се получава. Излязоха какви ли не разбирачи и юристи, които изкарват Футболния съюз отговорен за всичко. Бербатов е впрегнал няколко свои хора, които плюят на всички места по медиите. Пишат до ФИФА и УЕФА, появиха се насмешки, излезе решение на Търговския указател.

Затова споделям, че за мен Боби Михайлов сбърка. Той би трябвало да свика конференция и да изясни пред обществеността кое, по какъв начин и за какво. Минаха две седмици, а не го виждам да се е появил някъде. Трябваше просто да се яви на Конгрес и каквото сабя покаже ", разяснява Стефанов.

" Боби, Бербатов, Порточанов, Христо Христов от Марица - не виждам някой от тях да завоюва идващия Конгрес. Ще завоюва един пети човек, почтен човек. 100% ще има пети човек. Не чакам политическата конюнктура да повлияе на избора. Политиците е хубаво да стоят по-далеч от футбола, не е за тях. Навремето Стефан Софиянски се подлъга съществено, искаше да става президент на БФС, най-после Батето го разруши с доста на малко ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР