Венцеслав Стефанов говори по най-актуалните теми от българския футбол. Днес

...
Венцеслав Стефанов говори по най-актуалните теми от българския футбол. Днес
Коментари Харесай

Стефанов: ЦСКА няма да построи нищо, на Левски вечно някой им е длъжен

Венцеслав Стефанов приказва по най-актуалните тематики от българския футбол. Днес спортният министър Радостин Василев се срещна с шефовете на ЦСКА и Левски, с които разиска бъдещето на двата клуба. Същевременно Берое пък бе разгласен за обмен. Президентът на отбора от Овча Купел приказва по всички тези тематики пред Спортал.

"Ние, славистите, не се молим и не протягаме ръка за милостиня! Ние по този начин не сме привикнали. ЦСКА желае нов стадион, само че съм споделил към този момент – в Борисовата градина градеж на нов стадион, който да покрива условията на УЕФА, не може да има. Това е заблуда някаква. Чуйте какво сподели Юлиян Инджов – невероятно е. Човекът е строител и знае добре защо става въпрос “, стартира Венци Стефанов.

„ Левски пък тръгнали да желаят страната да им бъде майка. Боже, боже, боже! Колко майки желаят левскарите? Не им ли стига към този момент, толкоз години...Баща няма ли да изискат от Левски? Те са привикнали все някой нещо да им дава. Не искам неприятното на Левски, само че не виждам кой ще извади 30 милиона, с цел да ги избавя. При предходната власт номерът минаваше, министър председателят беше левскар, в този момент тези момчета не съм сигурен дали изобщо знаят входът на "Герена " към коя улица е “.

„ За Берое пристигна Видовден, аз какъв брой години приказвам за държавната ясла, за паничката, за кравата дето дава мляко. Ама то дава, дава, но най-после отбива сукалчето, те желаят да цицат 25 години ли? “, попита риторично Стефанов.

„ Свърши се тая. Да забележим в този момент ще се намерят ли предприемачи в Стара Загора да вземат нещата в свои ръце, нали са огромен тим ", приключи президентът на „ белите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР