Венсан Киркоров тръгна ударно в първия си мач в категория

...
Венсан Киркоров тръгна ударно в първия си мач в категория
Коментари Харесай

Венсан Киркоров тръгна ударно


Венсан Киркоров потегли стремително в първия си мач в категория до 63 кг на Купа „ Странджа “. Българинът се наложи над състезаващия се под безпристрастен байрак Весам Саламана с 5-0. Саламана е емигрант, получил леговище в Германия.

Боят бе доста деен, като Киркоров не остави нито за момент противника си. В края на третия рунд двамата удариха главите си и на Венсан му се отвори страховита на пръв взор аркада. Нашият обаче доигра срещата, а след нея от щаба на националния тим обясниха, че раната не е дълбока.

Загуба претърпя Кирил Русинов. В категория до 63 кг той падна от Гурули Лаша (Грузия). Русинов непрекъснато атакуваше противника си, само че получаваше засичащи удари, като съдиите дадоха 4-1 в интерес на грузинеца.

71-вото издание на Купа „ Странджа “ се организира със съдействието на Европейската боксова конфедерация, Министерство на младежта и спорта, Спорт Тото, Платинум Казино и Хотел, Победа АД, Ефбет, Далл Богг, Минерална вода Бачково, Натуралика, парк-хотел Москва, Витоша парк-хотел, ресторант Форест и медиен сътрудник Sportal. bg .

Входът в зала „ София “ е свободен през днешния ден и на следващия ден. На полуфиналите в петък и финалите в събота входът е 10 лева, като събраните средства ще бъдат употребявани като награден фонд за спечелилите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР