Венецуелският президент Николас Мадуро заяви, че САЩ са наредили на

...
Венецуелският президент Николас Мадуро заяви, че САЩ са наредили на
Коментари Харесай

Венецуелският президент: Белият дом е наредил на Колумбия да ме убие

Венецуелският президент Николас Мадуро съобщи, че Съединени американски щати са наредили на Колумбия да го убие, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

"Белият дом е упълномощил на Богота задачата да убие Мадуро ", сподели президентът в изказване, излъчено по радиото и малкия екран. Той не поддържа обвиняванията си с доказателства.

Мадуро и преди е упреквал Вашингтон, че оказва помощ на хората, които стоят зад нападението с дронове на 4 август против него в Каракас и че води икономическа война против Венецуела.

Веднага след нападението той упрекна за него колумбийския президент Хуан Мануел Сантос.

В изказването си през вчерашния ден Мадуро съобщи, че Бог и народът го закрилят и че в случай че с него се случи нещо, работническата класа би трябвало да стартира обща стачка и протест.

Мадуро не загатна случая с градския консултант от опозицията Фернандо Албан, който умря, откакто падна от прозорец в централата на организацията за вътрешно разузнаване (СЕБИН) в Каракас в понеделник. Правителството споделя, че той се е самоубил, до момента в който опозицията упреква управляващите в закононарушение. Албан беше арестуван поради хипотетичната му замесеност в офанзивата с дроновете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР