Венецуелският опозиционен лидер Хуан Гуайдо заяви, че ще продължи да

...
Венецуелският опозиционен лидер Хуан Гуайдо заяви, че ще продължи да
Коментари Харесай

Гуайдо призова за протести, след като преговорите в Осло приключиха без споразумение

Венецуелският опозиционен водач Хуан Гуайдо съобщи, че ще продължи да провежда митинги, откакто договарянията с представители на венецуелското държавно управление в Норвегия завършиха през вчерашния ден, без да бъде реализиран прогрес в уреждането на рецесията във Венецуела, съобщи Ройтерс.

На срещата в Осло делегати на опозицията повториха апелите си към президента Николас Мадуро да подаде оставка и да разреши на преходно държавно управление да провежда президентски избори.

" Към момента няма съглашение, тъй че единственият ни късмет в този момент " е да продължим с уличните митинги, сподели Гуайдо пред " Фокс бизнес нетуърк ". " Искаме да реализираме споразумяване на спора ", добави той.

" Страните демонстрираха волята си да напреднат в търсенето посредством договаряния на конституционно решение за страната, включващо политически, стопански и изборни въпроси ", сподели през вчерашния ден норвежкото външно министерство.

" За да се запази един развой, който може да даде резултати, страните са приканени да проявят най-голяма нерешителност в мненията и изказванията си по този развой ", се споделя още в изказването на министерството.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР