Венецуелският офанзивен футболист на ЦСКА Адалберто Пеняранда все още е

...
Венецуелският офанзивен футболист на ЦСКА Адалберто Пеняранда все още е
Коментари Харесай

Адалберто Пеняранда под въпрос и за Локомотив

Венецуелският нападателен футболист на ЦСКА Адалберто Пеняранда към момента е под въпрос за съботното домакинство на Локомотив (Пловдив), написа " Тема спорт ".

Двубоят против черно-белите е от 17:30 часа на " Армията ".

Преди кръга алените са втори в класирането с актив от 39 точки, като имат задатък от един пункт пред противника.

Пеняранда получи травма в региона на адукторите в навечерието на гостуването на Лудогорец (0:1). Той пропусна триумфа с 3:1 над Черно море за купата.

Ако не бъде изцяло подготвен за игра, то няма да бъде пожертван в събота.
 Бруно Акрапович с прочувствен коментар на слуховете за негово уволняване
Бруно Акрапович с прочувствен коментар на слуховете за негово уволняване

Ядоса се на публицистите

Венецуелецът се възвръща по специфична стратегия, употребява и американски уреди, вид " ботуш ", които оказват помощ при рехабилитацията.

Той започва доста мощно пролетта - бе най-хубавият в отбора при триумфите над Славия (1:0) и Черно море (1:0).

Ако през днешния ден и на следващия ден Пеняранда тренира на цялостни обороти, ще попадне в групата за дуела с Локо Пд. Вчера тимът имаше почивен ден.

Бисмарк Чарлс пък още веднъж е гласен за титуляр. Младият ганаец направи доста мощен мач против варненци за купата - вкара гол и създаде дузпа. На линия за уикенда би трябвало да е Федерико Варела.

Аржентинецът с испански паспорт не игра през седмицата против Черно море, тъй като имаше вирусно заболяване и подвигна температура.

Треньорският щаб на ЦСКА продължава да си прави сметките без Жеферсон. Очаква се той да се завърне на терена едвам след средата на месеца.

Бразилецът получи травма в прасеца още по време на зимната подготовка и не е играл в нито един от мачовете след подновяването на сезона.

Срещу Локо Пд ще би трябвало да внимават Тиаго, Йомов, Матей, Мазику и Вион. Те имат по 4 жълти картона и при нов ще бъдат лишени от спортни права за 1 дуел. В 21-ия кръг ЦСКА приема Етър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР