Венецуелската суперзвезда обяви, че слага край на брака си с

...
Венецуелската суперзвезда обяви, че слага край на брака си с
Коментари Харесай

Корайма Торес обяви съдбовно решение

Венецуелската суперзвезда разгласи, че поставя завършек на брака си с колумбийския артист Николас Мотнеро след 25 години взаимно общуване, написа Телеграф бг.

Слуховете за раздялата на изпълнителите сe въртят от няколко месеца в медиите в Латинска Америка, само че до момента нямаха публично удостоверение. В свое изявление обаче Корайма Торес призна за разрива сред нея и Монтеро, само че изясни, че двамата остават близки.

“Es un regalo ”: Coraima Torres (), de ‘Enfermeras’, habla de su esposo Nicolás Montero ()

— Pulzo (@pulzo)
Корайма и Николас подписаха брак през 1996 година - две години откакто се запознаха на снимачната площадка на сапунената опера " Мечти и огледала ". Двойката има наследник на име Ману.

" Разводът ни не значи, че не поддържаме връзка, че съм престанала да го боготворя и към този момент не сме другари ", изповяда се актрисата, която отхвърли да разкрие точните аргументи, довели до развода й с Николас Монтеро.

Coraima Torres y Nicolás Montero llegando a nuestra fiesta de lanzamiento.
— Prisstin (@prisstin)
" Нужни са двама, с цел да се влюбите, както и с цел да се разделите. Няма мотив да декларира, че се е случило поради нещо съответно, не, това е съзнателен избор, който направихме, макар че прекарахме 25 щастливи години дружно. Николас е доста значим за мен, нямам подозрения, че и аз за него, само че беше време ", разяснява изпълнителката, прочула се у нас с ролята си на Касандра от едноименната теленовела.

" Двамата оставаме свързани, а Николас може да направи всяка жена щастлива ", съобщи звездата по адрес на към този момент някогашния си брачен партньор, на който подари един от бъбреците си, с цел да може артистът да се подложи на животоспасяваща интервенция.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР