Венецуела разкритикува решението на Вашингтон да наложи отново петролни и

...
Венецуела разкритикува решението на Вашингтон да наложи отново петролни и
Коментари Харесай

Венецуела обвинява САЩ в „изнудване“ заради санкциите

Венецуела разкритикува решението на Вашингтон да наложи още веднъж петролни и газови наказания и предизвести, че може да спре полетите за депортиране на венецуелски мигранти, които са в Съединените щати без документи.

„ Цяла Венецуела отхвърля грубото и несвоевременно изнудване и ултиматум, изразени от държавното управление на Съединени американски щати “, написа вицепрезидентът Делси Родригес на X.

„ Ако подхващат неправилна стъпка за усилване на икономическата експанзия против Венецуела... от 13 февруари полетите за репатриране на венецуелски мигранти ще бъдат неотложно анулирани. “

Съединени американски щати започнаха да репатрират венецуелски мигранти с чартърни полети през октомври, откакто беше реализирано съглашение сред Николас Мадуро и президента Джо Байдън за „ подредено, безвредно и законно репатриране “ на венецуелски мигранти без документи.

Родригес сподели, че всички други области на съдействие ще бъдат преразгледани като противопоставяне на „ умишления опит да се нанесе удар върху венецуелската нефтена и газов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР