Венец от благороден медал ще получи нападателят Серхио Агуеро от

...
Венец от благороден медал ще получи нападателят Серхио Агуеро от
Коментари Харесай

Диего Марадона се отблагодарява с венец на Агуеро

Венец от доблестен орден ще получи нападателят Серхио Агуеро от тъста си. Всъщност към този момент някогашен, само че въпреки всичко става въпрос за Диего Марадона.

От 2008 година Серхио живее с Джанина Марадона - дребната щерка на Диего Марадона. На 19 февруари 2009 година в Мадрид на младите влюбени им се ражда наследник Бенджамин. Там са 20-годишният татко Агуеро и 48-годишният дядо Марадона, пристигнал за раждането на първия си внук. След четири месеца Агуеро е засечен от аржентински медии в компанията на 22-годишната Луисиана Вакарели, италиански фотомодел, до момента в който е на отмора в Палермо.

През лятото на 2011 година минава в Манчестър Сити за сумата от 38 милиона британски лири. През 2012 година Джанина се разделя със Серхио и през 2013-а се прибира с детето в Аржентина. Местният в. “Оле” разкрива една от аргументите за раздялата. Агуеро поддържа своя тъст Дието Марадона за връзката му с по-младата със 17 години Вероника Охеда. Тя е бременна, а откогато този факт става прочут дъщерите му Далма и Джанина не приказват с баща си. Но Серхио пази Диего и влиза в спор по тематиката с половинката си. Куриозното е, че самият дон Диего изоставя бременната Вероника, станала ябълката на раздора.

Според “Оле” Джанина е била недоволна от някои купони, на които Серхия е централна фигура. Имало и много девойки, а и държанието му не е било безупречно. Използвал всяка отмора във Висшата лига, с цел да вдигне шумно празненство.

Също като тъста си, който в този момент му е признателен за поддръжката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР