Венета Райкова се развежда. Водещата на "Папараци“ и съпругът й

...
Венета Райкова се развежда. Водещата на "Папараци“ и съпругът й
Коментари Харесай

Ето защо Венета Райкова се развежда с Тишо

Венета Райкова се развежда. Водещата на "Папараци “ и брачният партньор й Тишо считат, че бракът им се е изчерпал и няма по какъв начин да продължат да живеят под един покрив.

Така след 13 години благополучен взаимен живот дружно те поставят завършек на връзката си. ТВ звездзата призна, че крахът на брака й идва след добре премислено решение. Венета твърди, че зад раздялата не стои различен човек. Тя не желае повече да разяснява нищо по тематиката, а телефонът й е изключен от два дни, написа "България през днешния ден ".

"След 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Разделяме се като другари, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна ", взриви с пост в обществената мрежа русокоската.

Злите езици заподозряха, че разводът в действителност е фарс. Чрез персоналната драма Райкова се опитвала да вдигне рейтинга на "Папараци ". В противоположен случай е щяла да пази раздялата в загадка. По време на дългогодишната им връзка те няколко пъти се разделяха и събираха.

Решението им пристигна изненадващо за всички, защото двамата отпразнуваха Нова година дружно в Сърбия. В компанията на свои другари Венета и Тишо похапваха плескавици и пийваха обичайните за западната ни съседка напитки, а на фотосите сияеха.

Източници на "България Днес " оповестяват че след няколко абсурда, двойката е посещавала посредник, с цел да не се стигне до разлъка. Има и съмнения, че в действителност има трети човек във връзката им и той идва от страната на русокоската. Истината скоро ще излезе нескрито.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР