Венета Райкова се оплака, че женени мъже не я оставят

...
Венета Райкова се оплака, че женени мъже не я оставят
Коментари Харесай

Венета Райкова пропищя от женени свалячи, преследва я мъж с трактор!

Венета Райкова се оплака, че женени мъже не я оставят на мира във Facebook. Водещата непрестанно получавала известия от тях. Тя призна, че към този момент й е писнало доста и идващият път ще разкрие кои са.

" Защото не спирам да получам известия - “какво правиш”, ето какво правя- седнал съм си у дома и пиша!! И хайде уважаеми непознати да спрете да ми пишете, тъй като препречвам наред!! Какво е това “обичам те”?! Кого обичате?! Как ме обичате като не ме познавате?! Аз не съм телевизионния облик! Стига към този момент, не е занимателно, а е досадно! И ще стартира да копирам известията ви и да ги качвам на стената си, с цел да ви видят и дамите ви ", написа Венета Райкова във Facebook.

Тя разкрива, че постоянно получавала и фотоси, а на една от тях имало даже мъж, който гордо театралничил пред... трактор!

" Но от този миг всяка мъжка фотография, която ми изпратят ще качвам на стената си! Като желаят да излизат с обществена персона, значи нямат нищо срещу да ги демонстрират на всички места! Нали по този начин?! Изкушавам се да кача фотографията на мъжа с трактора, само че тя е отпреди да напиша коментара. Беше ми необичайно за какво театралничи пред трактор, само че ми обясниха, че той бил по-скъп и от S класа! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР