Венета Райкова съвсем не случайно вярва в невидимото. Самата водеща

...
Венета Райкова съвсем не случайно вярва в невидимото. Самата водеща
Коментари Харесай

Венета проклета от врачка да е сама! След развода с Тишо, водещата на „Папараци” вече не вярва в любовта

Венета Райкова напълно не инцидентно има вяра в невидимото. Самата водеща неведнъж се е убеждавала, че има сили, които въздействат в живота й и го направляват в разнообразни направления. Преди време даже сама се пробвала да се избави от проклинание, което обаче по този начин и не било свалено напълно от плещите й. На него Райкова преписва и развода си с Тихомир, научи HotArena.

Случката вероятно е останала надалеч в спомените на Венета. Разказала я на приятелки след време, когато към този момент била фамилна. Тогава им споделила, че един път срещнала гадателка и отказала да й даде десетачка за клонче посърнал здравец. Мургавата баба се вбесила и пророкувала зад тила на водещата, че тя в никакъв случай няма да се ожени . Проклятието за една численост да се извърши, в случай че Тихомир не бил по-упорит. С месеци ухажвал телевизонерката, преди да успее да пробие защитната й стена, писа „ Уикенд “.

Спомням си какъв брой се зарадвах, когато хванах букета на сватбата на моята другарка – астроложката Оксана. Тогава бях сама и доста желаех най-накрая да срещна верния човек. В същата година срещнах Тишо и заживяхме щастливо. Но ме застигна остаряло проклинание, по-скоро го застигна него. Размъти му се мозъкът и той подаде молба за бракоразвод. Трябваше да се изнеса от общото ни жилище в апартамент, което още се довършваше от строителя.

 

Бях сама в цялата постройка. Още не бяха пуснали тока и водата. Страшна бедност, само че нямаше какво да направя. Отказвах на поканите на мои другари, макар че след това съжалявах. В последна сметка се събрахме още веднъж с Тихомир, само че и до през днешния ден не пропущам да му връщам за породената болежка. Би трябвало да си е извадил верните поучения след тази негова неточност ”, обяснявала е за този миг от предишното си водещата.

Журналистката си признава, че в оня интервал е изпаднала в тежка меланхолия и се страхувала да не остане сама вечно. Чертаела тъжни прогнози, а и още нямала сина си Патрик.

Отговорът за това какво толкоз намира в Тихомир, се крие вътре в него.Търпелив и добър човек е, който постоянно съумява да я укроти. „ Разбрах, че е за мен, още щом го видях да се разправя с всевъзможни майстори и поправки, с служители в общината и с други досадни дреболии от всекидневието. Самата аз въобще не съм оправна в живота и се нуждая от някой, който да работи вместо мен ”, признава капризната телевизонерка.

Родената в Попово русокоска толкоз бърза да се обвърже с кроткия предприемач, че даже е подготвена да се лиши от формалната гала. Приема, че по този начин може да избегне циганското проклинание. Семейните й връзки се сплотяват след раждането на единствения им правоприемник Патрик, който съгласно Венета наподобява напълно на нея. Малкият й е одрал кожата и характера.

Вкъщи е царството ни с Патрик, а Тишо единствено ни угажда, тъй като не може да се оправи и с двамата. В никакъв случай обаче не бих родила още веднъж. Не считам, че мога да виждам повече от едно дете ”, отсича Райкова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР