Венета Райкова премира в очакване на нова любов след като

...
Венета Райкова премира в очакване на нова любов след като
Коментари Харесай

Венета Не Издържа, Иска Да Пъшка За Чрд

Венета Райкова премира в очакване на нова обич откакто се раздели с половинката си Тишо преди няколко месеца. Венета упорства, че няма нов мъж в живота си и не й остава никакво време за флиртове и срещи. Още по-лошото е, че около нея са тръгнали клюки, че спи с коафьора си, което е безумно, защото за него е ясно, че е джендър.

„ Аз съм му като майка, аз съм втората му майка. Много го обичам, само че с него сме единствено другари ”, споделя водещата и надали някой би се усъмнил в това, като я огледа до Ивайло. Фризьорът също много се забавлявал от слуховете по техен адрес, само че също по този начин им се радвал, тъй като те вдигало известността му измежду клиентките. От това страдал единствено персоналният му живот.

„ Хайде да разкрием, че с Венета не сме гаджета, та да дойдат при нас претенденти ”, пошегува се на собствен ред Ивайло.

Райкова обаче напълно съществено съобщи, че доста желае да откри обич и това си пожелава от цяло сърце за рождения ден. Вече й било омръзнало да е сама, нищо, че до скоро говореше тъкмо противоположното. Липсвал й постоянният сексуален живот, въпреки че къде на смешка, къде съществено тя е споделяла, че с мъжа й Тишо надалеч не консумирали постоянно пристрастеността си, написа „Уикенд“.

На това обаче надали може да се има вяра напълно, тъй като Райкова не е от дамите, които могат да устояват на удоволствията на живота.

ВЕНЕТА РАЙКОВА съдебна експертиза ИЗФУКА С Народоосвободителна въстаническа армия ПРИДОБИВКА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР