Венета Райкова доскоро e живяла в истински кошмар. Tя споделя,

...
Венета Райкова доскоро e живяла в истински кошмар. Tя споделя,
Коментари Харесай

Кошмар: Силни болки 30 години мъчат Венета Райкова

Венета Райкова до неотдавна e живяла в същински призрачен сън. Tя споделя, че в продължение на 30 години всекидневно страдала от мощно главоболие, което не успявала да пребори с хапчета. Лекарите по този начин и не могли да й слагат безапелационна диагноза, макар че няколко пъти се подлагала на ядрено-магнитен резонанс и други проучвания. Спасила я само иглотерапията при прочут експерт в региона.

Авторката на бестселъри до през днешния ден не стопира да хвали доктора, който я излекувал с класическа акупунктура и други по-модерни способи, включващи миопунктура - модерна диагностична и лечебна система, посредством която  тънки игли се вкарват с хирургическа точност в най-дълбоките и труднодостъпни мускули на тялото. Така Венета се излекувала освен от мощното главолие, само че и от болките в гърба и кръста.

„ Нов човек съм, откогато се срещнах с лекар Стивън Нинов, по тази причина желая още веднъж да му благодаря и да му пожелая да е жив и здрав, каквато съм аз в този момент с помощта на него! Често отивам в клиниката напряко в „ насипно ” положение и си потеглям след минути без болки! 30 години страдах от доста мощно и нетърпимо главоболие, не са откривали повода, а той за две минути ми го излекува без хапчета, смазки или рехабилитации! ”, удовлетворена е Венета.

Докато откри лек за болежките си, Райкова минала през разнообразни страшни диагнози. Виден столичен доктор я наплашил, че има израстък в мозъка, само че за благополучие се оказало, че е сбъркал. Друг пък я убеждавал, че има проблеми с кръвоносните съдове в главата и шията, само че и това било откхвърлено след това.
Писателката и водеща неведнъж се е оплаквала, че в предишното е стигала до 3 аспирина дневно поради мъчителните пристъпи на главоболие. Моментите, когато се чувствала изцяло добре, били необичайност. Допълнително я тормозели неразположения в региона на кръста, но най-после извадила шанс и попаднала на експерт, който да я избави от страданията. „ Който има сходни проблеми, да прочете и да се възползва от уменията на този чудотворец! Не е платена реклама, в никакъв случай не качвам сходни в профила си! ”, безапелационна е Венета.

Междувременно авторката съобщи, че продължението на хитовия й разказ „ Триумфът на кучките ” ще излезе на 23 август в книжарниците в цялата страна. В момента могат да се вършат предварителни поръчки онлайн. Райкова е извънредно удовлетворена, тъй като всичките й книги бързо се трансформират в бестселъри и ползата към тях е голям. Тя се надява новият й разказ да застигне, че и да надмине триумфът на предходните, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР