Венера в тригон с Плутон – аспектът може да доведе

...
Венера в тригон с Плутон – аспектът може да доведе
Коментари Харесай

Благословен ден, носещ аура на спокойствие и равновесие

Венера в тригон с Плутон – аспектът може да докара до прочувствено прегряване, ревнивост и разправии. Това е интервал на сантиментални срещи, нови запознанства, сантиментални увлечения. По това време връзките може бързо да преминат от интервала на ухажване към фамилиарност, защото се ускоряват половите потребности и стремежи.

Луната е в символ Стрелец и се движи на луфт до 09:45ч, след което минава в земният знак Козирог.

Въздържайте се от закупуване на обувки - купени под Луна в Козирог, в никакъв случай не стават меки и не можете да ги износите.

Препоръчва се взимане на горещи вани за възстановяване на кръвообращението, навлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелан. Да се понижи физическата интензивност. Рискът от пострадване и строшаване на костите се усилва - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния дирек, изключително на коленете, може да има съществени последствия.

Продължава 5 лунен ден до 13:14ч на 21 октомври (от 12:05ч на 20 октомври)

Този лунен ден се счита за добър и благополучен - времето на вътрешна смяна и промяна.

Не е уместно за бизнес, за съществени и нови каузи, за креативна активност. Започнатите каузи водят до противоположния резултат. Важните неща придвижите за по-благоприятно време. Един от най-неподходящите дни за промяна на активността. Избягвайте общуването с началници и висшестоящи органи.

Всяко незаконно желание ще получи същия негативен отговор под формата на съществено наказване от ориста. Денят е съвършен за насърчаване на по-висши качества като обич и амнистия. Всички мисли, даже мимолетни и незначителни, могат да станат действителни през този интервал. Добре е да контролирате мозъка си, с цел да не навредите на себе си или на другите.

Всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването, през днешния ден се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на личните дейности, работа над осъзнатостта. Особено потребно е практикуването на йога, при което има релаксация освен на тялото, само че и на мозъка. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна естетика и мир, което ви разрешава да постигнете успокояване.

Доминиращ 6 лунен ден от 13:14ч на 21 октомври до 14:13ч на 22 октомври

В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Първият от “благословените дни”. Негов знак е жеравът, който въплъщава връзката с боговете и опцията да се влезе в по-висшите положения на съзнанието. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци и съвпадения.

Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на мира и равновесие и не би трябвало да се нарушава от разногласия, разправии. Това е интервал на непоклатимост. Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и шанса ще ви се усмихне! Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Нужно е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент би трябвало да се прекратят недоволството и негативните страсти. Ден за помилван, блян към обич и берекет.

Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за разпределяне, медитация, релаксация, йога. Специално се предлага пранаяма. Също удобно влияние оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с обичайни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни дейности. Бъдете благи нежни, ласкави с сътрудниците си, дано да има повече целувки и обятия.

Подстригването способства възстановяване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови начини за приходи.

5 безоблачен ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Добър ден за работа и за слагане на делата в ред. По-добре не поемайте задължения, не започвайте нова работа. Редът и разсъдъкът би трябвало да са преобладаващи в дейностите ви. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не би трябвало да се нарушава хармонията на деня. Избягвайте споровете, тъй като в случай че се скарате, дълго време ще останете в това състояние, по тази причина проявявайте схващане.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР