Венера ще остане във Водолей до 5 април – и

...
Венера ще остане във Водолей до 5 април – и
Коментари Харесай

Любов или болка: какво ще донесе Венера във Водолей през март

 Венера ще остане във Водолей до 5 април – и това няма да е изключително умерено време за нас

Венера ще се намира до 5 април във Водолей и, както се чака, ще даде на света картини на бъдещето, свързани с нови форми на взаимоотношения, нови страсти и прекарвания. Но мнозина може и да не са подготвени за такива обрати.

Природата на Венера на сцената на Водолей се демонстрира много положително и най-важното е, че алегорично се прогласява високо равнище на същински другарски качества и от време на време всичко наподобява като същинско и свещено другарство.

Обратната и негативна страна на тази позиция на богинята на любовта са нарасналите условия за независимост на избор и усеща, което постоянно провокира непредвидени реакции от страна на сътрудниците и даже спирания във взаимоотношенията. От тази позиция месецът на прекосяването на Венера през Водолей обичайно се трансформира в провокативен интервал – ентусиазмът и готовността за завършения в този миг са несравнимо по-високи.

Периодът на метаморфози за Венера става по-очевиден, когато погледнем директния график на месеца – на входа във Водолей планетата на любовта и хармонията ще остане в тясна връзка с Марс, а най-забележимите връзки на Венера с други планети ще са, за жалост, напрегнати – на 19 и 28 март се чакат спорове на Венера надлежно с Уран и Сатурн.

Доста рисков за мира в партньорството, с огромна възможност от кавги, първо ще бъде интервалът до етапа на пълнолуние, от 17 до 22 март, когато Венера ще е в площ с Уран (18-19 март).

А понеделник, 28 март, се чака да бъде много спорен – съвпадението на Венера със Сатурн в съвпадане с внезапната Луна във Водолей. Те могат да причинят неочаквани прочувствени сривове, ексцентрични мисли и дейности, усложнения в паричните въпроси и взаимоотношения.

Независимо от това, сходна връзка сред Венера и Сатурн постоянно носи дълго чакани нови познанства, които на пръв взор може да се окажат незначителни – само че въпреки всичко през този интервал си коства да разгледате нови контакти.

До новолунието на 1 април Венера ще се откъсне от въздействието на нездравословните планети, а прекосяването й в мощния знак Риби от 5 април сигурно ще донесе нови благоприятни условия за демонстрация на най-хубавите й качества.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР