Венера, Сатурн и Плутон ще направят така, че тази седмица

...
Венера, Сатурн и Плутон ще направят така, че тази седмица
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 18 – 24 февруари

Венера, Сатурн и Плутон ще създадат по този начин, че тази седмица да има равнене на силите. Всеки представител на зодиака ще се почувства по някакъв метод привързан по въпросите свързани с любовта. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните представители на зодията ще бъдат изправени пред две благоприятни условия. Ако половинката ви е подкрепяща, постоянно до вас, то тази седмица още веднъж ще покаже своята съпричастност. Не забравяйте да споделите какъв брой е значима помощта му. За други, чиято връзка се е трансформирала в рутина, които се усещат като че ли зареждат непрекъснато половинката си, а не получават нищо, ще пристигна време за смяна.

Телец

Пълнолунието във вашия бранш на романтиката във вторник ще направи любовния ви живот по-интересен. Огледайте се, допустимо е някой с който работите да изпитва мощни усеща към вас, само че да не може да ги разкрие или пък изненадващо да ви даде знак. Вие ще се почувствате поласкани. Без значение дали сте обвързани или не, любовта ще ви радва по един или различен метод.

Близнаци

За обвързаните Близнаци седмицата може да се трансформира в забележителна игра на власт, изключително в случай че половинката ви реши да управлява финансите ви. Но в случай че сте от тези двойки, които си помагате в семейството, тогава е допустимо да се възползвате от взаимна финансова инвестиция. Преминете от възприятие за превъзходство до осъзнаване, че дружно сте мощен тим.

Рак

Нивото на ангажираност което имате към колегата си заслужава хвалба, само че тези дни ще се почувствате по този начин, като че ли поемате повече отговорности, а не сте в положение да се справите с този товар. Ако смятате, че той или тя не дава задоволително от себе си, време е да изравните мащаба. Бъдете открити, само че не нападателни и споделете това, което ви тревожи.

Лъв
Имате огромни очаквания за вашата връзка, само че може да се окаже, че на този стадий те не граничат с практичността. Преценката ви може да не бъде вярна, а вие желаете да видите най-хубавото от колегата си. Не забравяйте, че ние не сме супергерои. Може би е добре да коригирате упованията си.

Дева

Пълнолунието във вашия знак тази седмица може да ви направи леко напрегнати. Въпроси свързани с любовта може да ви наранят. Възможно е да се предадете, да се откажете от визията си за любовния живот. Може би тъкмо това ще ви накара да осъзнаете, че нещата на този стадий в живота ви не са толкоз неприятни колкото наподобяват.

Везни

Романтиката ще заеме по-голяма част от времето на обвързаните Везни. Изглежда че с обичания човек сте подготвени да извършите миговете дружно в действителност приятни. Възможно е това да е малко пътешестване. Необвързаните Везни имат късмет за забавно запознанство с човек, който може да се окаже малко по-възрастен от тях.

Скорпион

Някои от представителите на зодията няма да се разминат със сериозните диалози, с които ще уточнят с колегата си на какъв стадий се намира връзката им. Сериозни проекти за бъдещето, слагане на значими въпроси... Ще бъдете подготвени да положите старания, с цел да може връзката ви да продължи и ще споделите вашите планове на половинката си.

Стрелец

Финансите и кариерата евентуално ще са по-приоритетни за вас, в сравнение с любовта. Звездната сила, която се случва в този момент ще ви помогне в работен проект. Но това не значи, че нищо няма да се случи в любовта. Обвързаните Стрелци може да имат замайващ диалог с колегата. Дали и двамата не живеете във фикция, а не в действителността?

Козирог

Излъчването и привлекателността ви ще ви създадат сложни за устояване за представителите на противоположния пол. Дори не осъзнавате какъв брой сте забележителни. Най-хубавото е, че ще има някого, с който любовните искри няма да останат скрити.

Водолей

Ако се намирате във връзка ще имате предпочитание да споделите с обичания човек своите интимни стремежи. Ще изпитвате по едно и също време блян, само че и позор, а няма от какво. Време е да дадете независимост на своите стремежи и да ги удовлетворите, изключително в случай че сътрудникът ви е човек, на който може да се доверите.

Риби

Обрат в любовта ще ви накара да се почувствате комплицирани. Също по този начин ще можете да изразите себе си пред колегата си по метод, който не сте възнамерявали да извършите. Бъдете наясно по какъв начин могат да влияят думите ви. Ако сте удовлетворени от връзката си, това от което не се нуждаете в този миг е нереалистичното ви очакване за съвършенство на вашата обич. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР