Венера преминава във Водолей днес , призовавайки ни да се

...
Венера преминава във Водолей днес , призовавайки ни да се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 03.12: Време е да привлечем ВНИМАНИЕТО към себе си

Венера минава във Водолей през днешния ден, призовавайки ни да се разпознаваем, да се разграничим, да избягаме от клишетата и да се осмелим да опитвам с нещо ново, извънредно или изцяло автентично. Напълно допустимо е даже да променим стила или външния си тип, както и да излезем от статуквото или да създадем крачки, с цел да се отървем от рестриктивните мерки и оковите, които ни спъват. Време е да се почувстваме освободени и независими.
Кои знаци са наранени през днешния ден?
Водолей, това е вашият благополучен ден! Освен че сте в положително въодушевление, вие се чувствате свежи, актуализирани и в въодушевление да бъдете истински и да привлечете вниманието на тези, които ви интересуват. И несъмнено, ще съумеете.

Телци, Лъвове и Скорпиони, настроенията през днешния ден ще са сладки, защото може да получите ненадейно посещаване от човек или хора, които обичате и с които се виждате от известно време. Въпреки че първоначално ще бъдете сюрпризирани и малко смутени, след това ще се възстановите и ще си прекарате отлично.

Раци, Везни, Овни и Козирози, в случай че съумеете да излезете от утъпкания път, пред вас ще се открие нов, трогателен свят - както в сантиментален, по този начин и във финансов проект. Така че, рискувайте…
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР