Венера преминава от въздушния знак на Близнаците във водния Рак

...
Венера преминава от въздушния знак на Близнаците във водния Рак
Коментари Харесай

Венера в Рак – време е за романтика

Венера минава от въздушния знак на Близнаците във водния Рак на 31 юли и това ще продължи до 26 август. Отношенията - от по-леки и повърхностни стават по-лични, дълбоки и прочувствени.

Възможно е да стесните кръга от хора към вас, защото Ракът е фамилен знак и е обвързван с персоналното, с по-дълбокото и лимитира прекомерно огромната просторност на контактите.

Ракът е воден знак и се свързва с душевността и страстите. През този интервал ще можете да задълбочите и постигнете качествено ново равнище в връзките си.

Времето е уместно да обърнете внимание по-скоро на наличието, в сравнение с външната форма на връзките, да изградите доверие и добра атмосфера посред ви, която да ви зарежда и въодушевява.

Добре е да имате поради, че под въздействието на Луната е допустимо през интервала да приемате нещата прекомерно персонално, да се засягате или обиждате повече.

Изход от сходна обстановка можете да намерите, като насочите вниманието към личния си център и сами създадете вашето персонално хармонично положение, което да излъчите на открито, вместо да преживявате прекомерно мощно външните въздействия.

Периодът на придвижването на Венера е Рак е интервал на мекост, деликатност, романтика, домашни каузи и основаване на дълбоки и пълноценни връзки на доверие посред ви.

ВИДЕО:



Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР