Венера навлиза в ретроградния си период от 13-и май до

...
Венера навлиза в ретроградния си период от 13-и май до
Коментари Харесай

Ретроградна Венера променя всичко до 25-и юни

Венера навлиза в ретроградния си интервал от 13-и май до 25-и юни

Докато планетата на любовта се движи обратно, атмосферата в връзките може да се усеща безредна.Венера е планетата на любовта, значимостта, лукса, романтиката, хубостта и даже парите, тъй че би трябвало да очаквате разтърсвания във всички тези аспекти на живота си.

Това е идеалното време за преразглеждане на нездравословните ви привички във взаимоотношенията ви и за преразглеждане на възприятията ви.

Овенът желае обектът на желанията ти интуитивно да знае какво искаш — само че в края на краищата се оказва, че той не може да чете мисли. В момента езикът ти е вързан на възел, само че направи всичко допустимо да изразиш себе си, с цел да избегнеш срив в връзката ви.

Телецът не е изключително сигурен на какъв стадий са връзките ви и драматизира, с цел да притегли вниманието. Вместо да започваш драма, облегни се на своята сладка половинка и започни открит диалог с него.

Близнаците са привлечени най-вече от интелектуалци, само че сега има усеща към някого, който не е нормалният за него вид, или се свързваш с половинката си по напълно нов метод. На дневен ред са леките флиртове и това е прелестно — не е нужно да задълбаваш толкоз от самото начало.

Ракът може би дава прекалено много от себе си за другите и се усеща подценен и подценен. Не позволявай да те одобряват за даденост. Припомни си, че с половинката би трябвало да сте екип.

Компанията на Лъва мисли доста неща за обекта на неговите усеща сега — и те по никакъв начин не се срамят да споделят своите нежелани отзиви. Създай граници, с цел да избегнеш досаждането им и се пробвай да не споделяш с тях прекомерно доста.

Девата връзките да преминат на идващ стадий, само че в този момент, когато най-сетне е време, се колебаеш. Всичко е наред — намерения малко повече, преди да го направиш. Изчакай, до момента в който се почувстваш подготвена.

Венера може да ви помогне да създавате по-силни и здрави връзки в бъдеще. Докато краткотрайно отложите да вземате значими решения в любовта и други области, ръководени от Венера, за след ретрограда ще излезете от другата страна на този интервал с актуализирано възприятие на убеденост за това какво желаете.

Твоите идеали се трансформират и това се отразява на метода, по който гледаш на любовта. Не се тревожи, Везна! Просто променяш визията си за това по какъв начин би трябвало да наподобява едно партньорство.

Не забравяй, че единствено ти и твоят сътрудник би трябвало да се съгласите с разпоредбите на вашата връзка – никой не се интересува какво мислят твоите другари!

Скорпионът е податлив да трансформира половинката в целия си свят. Но има чувството, че един не е задоволителен, с цел да поддържа връзката — би трябвало да се включиш и да зададеш някои граници.

Ретроградността носи на Стрелеца гърмеж от предишното под формата на някогашен, който стартира да ти написа. Може да се изкушиш да разпалиш още веднъж пламъците, само че преди да се втурнеш през глава за повторно, увери се, че и двамата гледате в една посока по отношение на връзката ви.

По природа Козирога е удобен, само че може да бъде замесен в връзки, които са непрактични. Хипотетично, от сегашната ти връзка няма смисъл — само че разликите вършат още по-привлечени един от различен. Хей, от време на време противоположностите притеглят!

Водолеят откри необикновен човек. Но това няма да му попречи да си резервира няколко отворени варианти. Ако си необвързана, продължавай напред и не спирай да превърташ в приложенията за запознанства. Ако си в по-сериозни връзки, отдели малко време за себе, което да прекараш с половинката, ще ти е по-сладко.

Рибите се усещат прочувствени, само че не споделят на индивида до себе си, което стопира връзката ви да продължи напред. Ще ти коства изпитание, само че се пробвай да приказваш намерено за вътрешните си усеща. Междувременно бъди търпелива към тях (чувствата имаме предвид) и към себе си, написа cosmopolitan.

 

razkritia.com

 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР