Венера навлезе във Везни на 27 октомври и ще остане

...
Венера навлезе във Везни на 27 октомври и ще остане
Коментари Харесай

Венера във Везни разпалва страстите в любовния ви живот: какво да очаквате според зодията

Венера навлезе във Везни на 27 октомври и ще остане там до 21 ноември. Този пренос ще е превъзходен, макар че има известно напрежение със Сатурн, Юпитер и Плутон. И не забравяйте Марс, тъй като Венера ще бъде в съпротива на планетата на войната!

Ще почувствате, че пристрастеността във вас се разпалва, поради опълчването на Марс и това може да бъде отлично за сантименталните връзки или за всекидневието ви , защото през това време ще бъдете стимулирани да сте по-амбициозни по отношение на задачите и стремежите си. Марс ще бъде пряк, до момента в който Венера е във Везни, и можете да възобновите проектите си, които бяхте поставили на изчакване.

Докато Везните се ръководят от Венера, любовта и пристрастеността ще бъдат на всички места към нас. С този пренос можете да мечтаете, да се надявате и да се чувствате по-склонни да романтизирате по време на едномесечния престой на Венера в този зодиакален знак.

Ето и какво да очаквате от Венера във Везни съгласно зодията си:
 Какво да чака всяка зодия от Венера във Везни  Какво да чака всяка зодия от Венера във Везни  Какво да чака всяка зодия от Венера във Везни  Какво да чака всяка зодия от Венера във Везни
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР