Венера е в съвпад с Уран - Възможни са неочаквани

...
Венера е в съвпад с Уран - Възможни са неочаквани
Коментари Харесай

Ден, в който сме подложени на различни съблазни и изкушения

Венера е в съвпад с Уран - Възможни са непредвидени обстановки - от креативно научно озарение до повреди или други катастрофи.

Засилва се стремежът към разсипничество и харчене.

Луната е в символ Лъв и се движи на луфт от 10:14ч до излизането си от знака в 12:48ч. През този период не би трябвало да се стартира нищо значимо.

След това Луната се реалокира в символ Дева.

Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Най-доброто време за решение на всекидневните проблеми. Благоприятен интервал за образование на децата в някакви умения и привички. Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Продължава 14 лунен ден до 16:49ч

Денят носи чести промени в настроението. Възможно е по-чувствителните натури да изпитат горест, потиснатост.

Доминиращ 15 лунен ден от 16:49ч на 8 март до 18:08ч на 9 март

Денят е сложен и комплициран, със мощна сила. Човек мъчно може да я употребява, по тази причина бързо се изразходва. Ден, в който сме подложени на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Не инцидентно признакът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Запазете успокоение във всяка обстановка, не се поддавайте на изблиците на страстите. Нужна е повече нерешителност във всичко. Бъдете деликатни, запазете вътрешно успокоение. Така ще се избегнат непотребни разногласия, които се предизвикат от самата конюнктура на този взривоопасен ден.

Неприятни изненади може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да губите хладнокръвие. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Поводи за наслада на практика мъчно се намират. Не са изключени разправии с родственици.

Всички неща стартирани в този лунен ден са обречени да попадат на трудности и ще се „ смесват” с негативна сила. Пазете движимостите си.

Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове, постоянно зараждащи на полова основа. Отложете изясняването на връзките и като цяло ограничете контактите с хората.

Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

24 безоблачен ден – Труден ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. Повече време се предлага да прекарате вкъщи в усамотение и безмълвие, четене на книги. Денят е отдаден на пост и молитва. Добре е да се направи изчистване организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкоз по-леко ще ви става. Може да се занимавате също с разчистване на дома, ремонт и реституция. Приветства се ръчния труд. Добре е да посетите църковен храм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР